Gerookte waren

Wij bieden een wijd en gevarieerd assortiment Gerookte vis aan! (Verander deze text..)

Onze gerookte waren zijn op Ambachtelijk wijze gerookt . Dagvers! 

Wij werken samen met Boschie Paling en zalm rokerij Roots.

Wist u dat het eten van gerookte vis erg gezond is? Geef uw weerstaand een boost!

Paling is met name gezond door de omega 3 vetzuren die het bevat. Vette vis bevat meer omega 3 vetzuren dan andere vissoorten (zoals tonijn en kabeljauw) en is om die reden gezonder dan magere vis. Naast omega 3 vetzuren zitten er in paling ook veel goede mineralen. Zo zit er veel kalium, fosfor en zink in. Dit zijn allemaal goede mineralen. Vitamine A, vitamine B2, vitamine B12 en vitamine D zijn goed vertegenwoordigd in paling. Vitamine A is betrokken bij de weerstand.
Door te kiezen voor paling met het blauwe ESF® logo draag je bij aan het in stand houden en bevorderen van de natuurlijke palingstand, zodat we allemaal paling kunnen blijven eten.

Makreel is een gezonde keuze! Makreel zit bomvol omega 3 vetzuren en is erg eiwitrijk. Het bevat, naast de mineralen magnesium, kalium en calcium, B-vitamines, vitamine A en D.

Ook gerookte zalm is rijk aan vitamine A, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, vitamine D, calcium, ijzer en magnesium.

Zoals u ziet zitten er dus aardig wat gezonde voedingsstoffen in gerookte vis, waardoor het zeker gezonde producten zijn om met enige regelmaat te eten om uw weerstand een boost te geven!

www.boschypaling.nl